Peodekoor

Ostuinfo

Toodete tellimiseks lisage tooted ostukorvi.

Tellimuse alustamiseks vajutage nupule “ostukorv”. Kui kogused ja tooted on üle kontrollitud vajutage nupule “maksma”. Seejärel suunatakse Teid edasi arvelduse ja transpordi valiku lehele, kus saate lisada tellimuse kohaletoimetamiseks oma andmed.

Kui soovite pakki kätte saada pakiautomaadist, ei pea lisama oma tarneaadressi.

Kui soovite pakki tellida kullerteenuse vahendusel, palume märkida täpne aadress.

Tellimuse kinnitamisel vormistatakse Teile ettemaksuarve, mida on võimalik tasuda otse pangalingiga või arve alusel pangaülekandega – tellimust ei lähetata enne kui raha on jõudnud meie kontole. Maksete vahendajaks on Montonio AS. Pärast makse õnnestumist saadetakse Teie e-postile tellimuse kinnituskiri. 

Peodekoor e-poes on võimalik tasuda Swedbank, Seb Pank, Coop Pank, Nordea Pank, LHV Pank, Revolut ja N26 pangalinkidega. OÜ Töö ja Jõud on isikuandmete vastutav töötleja, kes edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed volitatud töötleja Montonio AS-le.

SAATMINE

Üldiselt paneme tellimused teele 1-2 päeva jooksul. Kaup jõuab Teieni hiljemalt 3. tööpäevaks.

Tarneajad võivad olla pikemad kampaaniate ja pühade ajal. Kui Teil on kiire, siis võtke meiega ühendust e-posti aadressil peodekoor@peodekoor.ee ja täpsustage tarneaega.

Tellimused saadame Teieni DPD, SmartPost või Omniva pakiautomaadi ja DPD kullerteenuse kaudu – lähtuvalt Teie valikust, mille ostu kinnitamisel tegite. Postitamise hind sõltub valitud pakiautomaadist, hinnavahemik on 2.64-3.65 EUR. Kullerteenuse hind on 5.55 EUR. Postitamise tasu makstakse koos tellimusega.

Kui pakk jõuab pakiautomaati, saadetakse tellimuses märgitud mobiiltelefoni numbrile SMS uksekoodiga. Uksekood tuleb sisestada pakiautomaati ning seepeale avaneb kapp, kus on Teile saadetud pakk. Pakile on võimalik järgi minna 7 tööpäeva jooksul alates selle jõudmisest pakiautomaati.

Kullerteenust kasutades võtab kuller Teiega samal päeval ühendust ja täpsustab kellaaja kauba üleandmiseks.

TAGASTAMINE

Peale tellimuse kättetoimetamist, on Tellijal õigus tellitud tooted 14 päeva jooksul tagastada.

Tagastamisele kuuluvad tooted peavad olema kasutamata ja avamata originaalpakendis.

Kauba tagastamisega seotud kulu kannab Klient. Peodekoor.ee kannab kauba tagastusega seotud kulud juhul, kui kohaletoimetatud kaup erines tellitust.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada kauba tagastamise avaldus e-posti aadressil peodekoor@peodekoor.ee 14 päeva jooksul alates kauba kätte saamisest. Kliendiga võetakse ühendust ja kooskõlastatakse kauba tagastamine esimesel võimalusel, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul.

Raha tagastatud kauba eest hüvitatakse Kliendile peale tagasi jõudnud kauba üle kontrollimist, kuid mitte hiljem kui 20 päeva jooksul.

Rohkem infot müügitingimuste kohta leiad siit MÜÜGITINGIMUSED .

Shopping Cart
Scroll to Top