Peodekoor

Piknik

Kiirest elust eemale: kuidas piknik sõprussuhted tugevdab

Tervitused kõigile ajapuuduses vaevlejatele!

Viimase aja suurimaks luksuseks on saanud vaba aeg: see haruldane hetk, mil telefon ei helise, e-kirjad ei pressi peale ja sotsiaalmeedia teavitused ei pommita. Meie sõbrad ja sugulased jäävad meist üha kaugemale, meie vaimne tervis kannatab heade sotsiaalsete kontaktide puudumise ning lõpmatu kiirustamise tõttu. Meie, siin peodekoor.ee-s, oleme otsustanud pakkuda lahendust sellele igikestvale ajapuudusele – kutsuge oma sõbrannad piknikule! Piknik ei pea olema alati romantiline kohting. Sõbrannaga piknikul käia on täiesti okei:)

Piknik – see on midagi enamat kui lihtsalt söömine muru peal

Miks peaks keegi tänapäeval üldse piknikule minema, kui Netflix ootab ja Bolt toob söögi ukse taha? No siin on mõned põhjused, mis veenavad ka kõige kiirema eluviisiga sõbrannasid:

1. Tõeline digidetox

Kujuta ette, kui mõnus on istuda murul, varbad rohukõrte vahel või liivas ja pilk taevas, ning avastada, et maailm ei kuku kokku, kui te ei vasta igale teavitusele koheselt. Kui mõni sõbranna veel kahtleb, kas tulla, hõigake välja see maagiline sõna – digidetox. Kõlab peaaegu nagu spa-pakett, eks? Aga mis see siis täpsemalt on: Digidetox ehk digitaalne detox tähendab aja võtmist, et puhata ja eemal olla kõikidest elektroonilistest seadmetest, nagu nutitelefonid, arvutid ja tahvelarvutid. See aitab vähendada stressi, parandada vaimset tervist ja suurendada keskendumisvõimet, kuna veedad aega ilma pidevate teavituste ja sotsiaalmeedia segajateta. Digidetoxi ajal saab keskenduda rohkem reaalsele elule ja suhelda otseselt inimestega, nautida loodust või tegeleda hobidega.

2. Superlahe teema piknikukorvis

Kui ei ole huvi 100% digidetoxi harrastada, siis meie poes on kõik, mida vajad, et muuta tavaline piknik Instagrami-vääriliseks ürituseks. Kujutage ette: stiilsed marmorikarva taldrikud ja joogitopsid ning naljakad salvrätikud, näiteks armsad hiirekesed, mis naerutavad isegi kõige tõsisemaid nägusid. Riputa üles veel lipukeste-kett ja ideaalne fotomaterjal on garanteeritud. Või kui armastad hoopis kullas supelda, on sulle abiks meie kuldsed taldrikud, topsid, tähekesed, peokardin, küünlad, kõrred

3. Võidupunktid tervisliku eluviisi edendamisel

Kui oled see sõbranna, kes alati rääkis, kui tähtis on tervislik eluviis, siis nüüd on sinu hetk särada. Võileivad värske kurgi ja kodujuustuga, maasikad ja kihisev vesi – see on tervislike eluviiside propageerimine parimal kujul.

Piknik

4. Pole vaja koristada

Me teame, et suurim probleem igasuguse koosviibimise korraldamisel on alati see lõputu koristamine. Enne ja pärast. Aga piknikul? Pärast üritust on vaja vaid ühekordsed nõud kokku pakkida  ja prügikasti visata. Lihtne ja kiire!

5. Aeg sõpradele

Ja lõppude lõpuks – aeg sõbrannadega on hindamatu. Isegi kui kõigil on kiire, on tähtis leida aega, et koos naerda, jutustada ja lihtsalt olla. Piknik pakub selleks ideaalse võimaluse, ilma et keegi peaks palju ette valmistama või muretsema.

 

Nii et… mis sa ootad?

Kui kõik see tundub sulle nagu unistuste päev, siis külasta meie poodi ja vali välja kõige vahvamad piknikukaunistused ja -nõud. Meil on kõik, mida vajad, et muuta su sõbranna piknik meeldejäävaks ja lõbusaks ürituseks. Ja kui keegi veel kahtleb, siis tuletage neile meelde – elu on liiga lühike, et mitte minna piknikule!

Peodekoor.ee – sinu parim sõber iga peo ja pikniku planeerimisel!

Naerul näod ja värvilised taldrikud, Peodekoor.ee tiim

Shopping Cart
Scroll to Top